Att våga satsa på sin dröm!

  • Inläggskategori:Allmänt

1 september kommer alltid vara ett magiskt datum för mig. Då tog jag steget från trygga anställningar till en ny värld som egenföretagare. Jag är numera lektör och skrivcoach på heltid!

Det betyder att jag har ännu större möjlighet att hjälpa dig som författare att skriva den bok du drömmer om. En bok som läsaren inte kan släppa. Som berör, inspirerar eller kanske förändrar någons liv.

Det kommer jag fira med kampanjpriser hela september

Jag inleder med kampanjpriser på skrivcoachning och första kapitelanalyser. Mer detaljer om tjänsterna och hur du bokar hittar du på gilly.nu/tjanster.

Skrivcoachning
Detta är för dig som vill ha en privat skrivlärare som fokuserar på din dröm och ditt manus.

Vi inleder vårt samarbete med ett uppstartsmöte på zoom eller per telefon. Då får du gärna berätta om dina idéer, ambitioner, utmaningar och var du står i det manus som du vill att vi arbetar med tillsammans. Då beslutar vi även om det passar dig bäst att skicka in ny text varje vecka, varannan vecka eller varje månad.

Du kan välja mellan stora skrivcoachning-paketet (30 000 ord inom 6 månader) eller lilla skrivcoachning-paketet (15 000 ord inom 6 månader).

Första kapitelanalys
Hur lång tid tar det för en läsare att avgöra om en bok är värd mer tid? Eller för en potentiell förläggare att avgöra om ditt manus ska passera nålsögat?

Du vet förstås svaret: det är inte många meningar, stycken eller sidor du har på dig att väcka ett tillräckligt stort intresse.

Jag läser ditt kapitel och ger dig feedback på hur kapitlet kan utvecklas för att fånga läsarens intresse.

Nytt! Jag har beslutat att fylla på kalendern med lediga tider fram till nyår, vilket innebär att du som bokar i september får tjänsten till kampanjpris även om du utnyttjar tjänsten senare i år.

Tack för att ni gett mig modet att följa min dröm!

Det är tack vare all fantastisk återkoppling från aspirerande författare jag har arbetat med hittills, som gör att jag vågar. Och all erfarenhet jag fått genom diplomutbildningen till lektör under ledning av Ann Ljungberg och tillsammans med fantastiska kollegor. Stort tack! Er feedback har gett mig modet att våga satsa på min dröm!

Din dröm är att skriva en bok. Min dröm är att hjälpa dig med just det. Perfekt, eller hur?!

Drömmer du om att skriva en bok som läsaren inte kan släppa? Som berör, inspirerar eller förändrar?

Jag brinner för att hjälpa dig med det!

Jag analyserar ditt manus och ger dig verktyg att förbättra och färdigställa det på ett sätt som samtidigt bevarar det som är unikt både för din text och dig som författare. 

Detta inlägg har en kommentar

Kommentarer är stängda.