Välkommen till en blogg som handlar om skrivande, där min ambition är att mina inlägg ska hjälpa dig att skriva berättelser som blir lästa.

Du som intresserar dig för innehållet på den här bloggen skriver sannolikt på en bok och hoppas bli utgiven en dag. Kanske har du precis börjat din resa och sitter med ditt första manus, kanske sitter du på en briljant idé men vet inte hur du ska knåda den till en berättelse på ca 80 000 ord? Eller så har du skrivit klart, eventuellt med en refusering från ett förlag i handen, och behöver backa bandet och se hur du kan förbättra ditt manus.

Här hoppas jag ge dig den hjälp du behöver för att skriva din bok – på ett sätt som gör att andra vill läsa den.

Jag är kommunikatör med passion för böcker och skrivande, särskilt för skrivteknik som leder till läsvärda texter. Det intresset har lett mig till att också bli lektör. I bloggen ger jag svar på alla de frågor som jag själv ställt mig när jag vill få till en bra text. Och jag försöker se till att mina texter är begripliga, min ambition är att de ska vara ett konkret verktyg och stöd för dig i ditt skrivande.

Bloggen har varit igång sedan hösten 2019, och jag gör mitt bästa för att fylla på med mer innehåll efter hand. Är det något du skulle vilja veta mer om, för att själv komma längre i ditt skrivande? Hör av dig till mig så kanske det är något jag kan fördjupa mig i!

Skriv upp dig på mitt nyhetsbrev om du vill få del av nya tips och kunskapsartiklar. Du kan också följa mig på instagram och på pinterest där jag finns som @skrivcoachgilly.

Lycka till med ditt skrivande!

/Gilly (som egentligen heter Gunilla men kallas Gilly)

PS. Om du känner att du fått bra hjälp av innehållet på min blogg så får du gärna skicka mig lite feedback! Du får också gärna skicka frågor du vill att jag ska hantera i framtiden.

Kontakta mig gärna!