Jag strävar efter att ge dig den hjälp du behöver för att skriva din bok – på ett sätt som gör att andra vill läsa den.

Du som intresserar dig för innehållet på den här webbsidan skriver sannolikt på en bok och hoppas bli utgiven en dag.

Kanske har du precis börjat din resa och sitter med ditt första manus, kanske sitter du på en briljant idé men vet inte hur du ska knåda den till en berättelse på ca 80 000 ord eller till den där fackboken som förändrar andras liv? Eller så har du skrivit klart, eventuellt med en refusering från ett förlag i handen, och behöver få hjälp att lyfta blicken och identifiera hur du kan förbättra ditt manus.

Jag är i grunden kommunikatör, med livslång passion för böcker och skrivande. Särskilt intresse har jag för skrivteknik som leder till läsvärda texter. Det intresset har lett mig till att också utbilda mig till lektör.

På olika sätt vill jag bidra till att du får konkreta verktyg och stöd i ditt skrivande, oavsett om du skriver skönlitterärt, fackböcker eller något däremellan. Du kan t ex

  • ta del av mitt nyhetsbrev med skrivtips och inspiration, där du även får veta när jag erbjuder nya kurser, har erbjudanden osv.
  • gå med i min facebookgrupp “Skriv tillsammans” om du vill känna dig mindre ensam i ditt skrivande.
  • Följa mig på Instagram eller Pinterest där jag går under @skrivcoachgilly, eller bli min vän på facebook där du hittar mig som Gilly Skrivcoach.
  • Följa min blogg om skrivande
  • Anlita mig för en tjänst, t ex skrivcoach eller lektör.

Bloggen har varit igång sedan hösten 2019, och jag gör mitt bästa för att fylla på med mer innehåll efter hand.  Tack vare alla fina samarbeten med aspirerande författare vågade jag den 1 september 2020 ta steget och lämna tryggheten som anställd till att satsa helhjärtat på att arbeta som lektör och skrivcoach i mitt eget företag. Jag tänker så här: min dröm har alltid varit att hjälpa författare skapa bästa tänkbara berättelser och böcker. Om du drömmer om att andra ska läsa din bok en dag, så kan vi tillsammans uppnå båda våra drömmar!

Lycka till med ditt skrivande!

/Gilly (som egentligen heter Gunilla men alltid har kallats Gilly)

Kontakta mig gärna!


Deprecated: _register_controls är taget ur bruk sedan version 3.1.0! Använd Elementor\Controls_Stack::register_controls() istället. in /www/webvol26/fa/16qla6w9f8nh9ok/gilly.nu/public_html/wp-includes/functions.php on line 5325